Glume, poante, bancuri despre idioti in engleza traduse
    
 
Limba engleza > Articole interesante in limba engleza > Glume in engleza > Glume despre idioti / Idiots Jokes

Glume despre idioti

- Idiots Jokes -

 

Daca va place site-ul nostru recomandati-ne pe Google ! Va multumim !

Articole care va pot interesa:

 

Glume in limba engleza (traduse)

Lista verbelor neregulate in engleza

Translator Englez Roman

Translator Roman  Englez

Cum se invata limba engleza

Dictionar englez roman

Concordanta timpurilor in engleza

Verbul in engleza

Adjectivul in engleza

Adverbul in engleza

Pronumele in engleza

Numeralul in engleza

Vorbirea directa si indirecta

Exprimarea opiniei in limba engleza

Conjugarea verbelor in engleza

Exercitii cu timpurile verbelor in engleza (cu explicatii)

Informatii despre testul TOEFL

Verbele modale in engleza

Infinitivul si gerunziul in engleza

Proverbe si zicatori in engleza traduse

 

Majoritatea acestor articole sunt preluate din sectiunea de gramatica engleza. Speram ca articolele sa fie pe intelesul dumneavoastra.

Engleza

Traducere

True stupid stories

Povesti stupide adevarate

Police in Wichita, Kansas, arrested a 22-year-old man at an airport hotel after he tried to pass two (counterfeit) $16 bills.

Politia din Wichita, Kansas, a arestat un barbat in varsta de 22 de ani la hotelul unui aeroport, dupa ce a incercat sa introduca in folosinta doua bancnote de 16 dolari false.

 

A man in Johannesberg, South Africa, shot his 49-year-old friend in the face, seriously wounding him, while the two practiced shooting beer cans off each other’s head. 

Un barbat din Johannesburg, Africa de Sud, si-a impuscat prietenul in varsta de 49 de ani in fata, ranindu-l serios, in timp ce impuscau doze de bere de pe capul fiecaruia.

 

A company trying to continue its five-year perfect safety record showed its workers a film aimed at encouraging the use of safety goggles on the job. According to Industrial Machinery News, the film’s depiction of gory industrial accidents was so graphic that twenty-five workers suffered minor injuries in their rush to leave the screening room. Thirteen others fainted, and one man required seven stitches after he cut his head falling off a chair while watching the film.

 

O companie care incerca sa-si mentina recordul de 5 ani in ceea ce priveste siguranta, le-a aratat angajatilor un documentar, cu scopul de a-i incuraja sa poarte ochelari de protectie. Potrivit stirilor de la Industrial Machinery, descrierea filmului legat de accidentele sangeroase, a fost asa de amanuntita, ca 25 de angajati au suferit leziuni usoare in graba lor de a parasi sala de prezentare. Alti 13 au lesinat, si un barbat a avut nevoie de 7 copci, dupa ce a cazut de pe scaun, uitandu-se la film, si s-a taiat la cap.

 

The Chico, California, City Council enacted a ban on nuclear weapons, setting a $500 fine for anyone detonating one within city limits.

 

In Chico, California, Consiliul Municipal a adoptat o interdicţie asupra armelor nucleare, stabilind o amendă de 500 dolari pentru oricine detoneaza una în limitele oraşului.

 

A bus carrying five passengers was hit by a car in St. Louis, but by the time police arrived on the scene, fourteen pedestrians had boarded the bus and had begun to complain of whiplash injuries and back pain.

 

Un autobuz care transporta cinci pasageri a fost lovit de o maşină în St Louis, dar cand politia a ajuns la locul accidentului, paisprezece pietoni au urcat în autobuz şi au început să se plângă de leziuni la pleasnă şi dureri de spate.

 

Swedish business consultant Ulf af Trolle labored 13 years on a book about Swedish economic solutions. He took the 250-page manuscript to be copied, only to have it reduced to 50,000 strips of paper in seconds when a worker confused the copier with the shredder.

 

Consultantul de afaceri suedez Ulf af Trolle a lucrat 13 ani la o carte despre soluţiile suedeze economice. El a luat manuscrisul de 250 de pagini si l-a dus pentru a fi copiat, numai ca acesta a fost taiat in  50.000 de benzi de hartie in cateva secunde, deoarece un angajat a confundat xeroxul cu tocatorul de hartie.

 

A convict broke out of jail in Washington D.C., then a few days later accompanied his girlfriend to her trial for robbery. At lunch, he went out for a sandwich. She needed to see him, and thus had him paged. Police officers recognized his name and arrested him as he returned to the courthouse in a car he had stolen over the lunch hour.

 

Un detinut a evadat din inchisoarea din Washington DC, apoi cateva zile mai tarziu si-a insoţit prietena la proces, aceasta fiind acuzata de jaf. La pranz, a ieşit sa-si cumpere un sandwich. Ea avea nevoie sa-l vada, şi, astfel, l-au sunat pe pager.  Ofiterii de politie i-au recunoscut numele si l-au arestat cand s-a intors la tribunal, cu o masina ce a furat-o in timpul pauzei de masa.

 

Police in Radnor, Pennsylvania, interrogated a suspect by placing a metal colander on his head and connecting it with wires to a photocopy machine. The message “He’s lying” was placed in the copier, and police pressed the copy button each time they thought the suspect wasn’t telling the truth. Believing the “lie detector” was working, the suspect confessed.

 

Poliţia din Radnor, Pennsylvania, a interogat un suspect prin plasarea unei strecurătoare de metal pe cap si conectarea acesteia cu fire la un aparat xerox. Mesajul: „Minte” a fost plasat in copiator, şi poliţia apasa butonul de copiere de fiecare dată când credeau ca suspectul nu spune adevărul. Crezând ca „detectorul de minciuni” functioneaza, suspectul a mărturisit.

 

 

     Aceste glume (bancuri, poante = jokes) sunt alese din glumele care circula in limba engleza. Pentru o mai buna intelegere a limbii engleze  si o imbunatatire a vocabularului, Academia de Engleza va prezinta si traducerea lor. Aceste glume au fost alese la intamplare.

 

Limba engleza > Articole interesante in limba engleza > Glume in engleza > Glume despre idioti / Idiots Jokes
Academia de Engleza : Glume, poante, bancuri despre idioti in engleza traduse
  GRAMATICA   |   EXERCITII    |   CONVERSATII   |   DICTIONAR ENGLEZ ROMAN    |   TRANSLATOR   |   MEDITATII    |   FORUM
 
   Copyright (c) 2009-2015 Academia-de-engleza.ro  |  Conditiile de folosire ale site-ului Academia-de-engleza.ro se gasesc in meniul principal la sectiunea "FAQ".